Inschrijven nieuwsbrief 

Laatste nieuws 

Physical Trainer

Do you want to start who want to start a career in the fitness industry? Read more

Assess & Correct

 How many of your clients move perfectly and have no injuries or aches and pain? Your answer will probably be: "nobody". Learn about it during this course, Start 24th of March!  Read more

NASM CPT in het Nederlands + Engels

De NASM CPT opleiding is nu ook in het Nederlands of Engels op verschillende locaties in Nederland!  

 

NLActief.jpg ereps-ehfa.jpg nasm.jpg

Hoe onderscheid jij jezelf van andere Personal Trainers?

Het aantal Personal Trainers neemt momenteel in hoog tempo toe. Kijk op Instagram, Facebook of andere social media en iedereen geeft beweeg- en voedingsadvies op basis van hun eigen ervaringen. Door je te specialiseren leer je hoe je het beste resultaat haalt voor je klant. Een goede opleiding is waardevol en geeft jou de informatie die nodig is om blessures te voorkomen en trainingsdoelen te halen.

Onze klantenwerken soms vele uren achter de computer. Deze positie zorgt ervoor dat de spieren aan de voorkant van het lichaam beter ontwikkeld raken dan de spieren aan de achterkant. Er ontstaat een verstoorde balans, met als gevolg een vergrote bolling van de rug. Er is dan sprake van “muscle imbalance” wat  kan leiden tot vervelende blessures. Er kunnen in het lichaam meer vormen van ‘muscle imbalance’ optreden als gevolg van bijvoorbeeld een gebrek aan core kracht of een slechte (til)techniek. Een goede opleiding geeft jou als personal trainer de handvatten die je nodig hebt om samen met jouw klant te bouwen aan een gezond en sterk lichaam. Kennis over ‘muscle imbalance’ is, naast bijvoorbeeld ‘synergistic dominance’ en ‘autogenic inhibition’, een belangrijk onderdeel van de NASM opleiding. Fit-NL biedt deze opleiding al langer aan in Nederland  en wordt binnenkort uitgebreid. Voor het eerst zal de NASM opleiding ook in het Nederlands worden aangeboden in Amsterdam.
De Performance Enhancement Specialist (PES) start in januari voor het eerst en is jouw kans om je na de NASM opleiding verder te ontwikkelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 De sportieve zzp-ers schieten als paddenstoelen uit de grond en proberen hun plekje in de markt te veroveren

Nederlanders zijn het langste volk te wereld. Onze lengte, in combinatie met bijvoorbeeld werken achter de computer, trekt de schouders naar voren en benadrukt de bolling van de rug. De spieren aan de voorkant van het lichaam zijn beter ontwikkeld dan de spieren aan de achterkant en er ontstaat de balans is verstoord. Er is hier sprake van een “muscle imbalance”. Dit zelfde gebeurt als dames hele dagen op hoge hakken lopen of 


 [FNL1]Klanten van Personal Trainers / De samenleveing industrialiseert, waardoor men steeds meer en langer achter de computer zit.

De missie van Fit-NL 

Fit-NL helpt jou wegwijs te worden in de fitness industrie en de wereld van fitnessopleidingen. Fit-NL richt zich op het informeren van belangstellenden over de mogelijkheden die er zijn om opgeleid te worden tot fitness professional en het vinden van de juiste plek om als fitness instructeur of personal trainer te werken. 

Fitness isn't a workout, it's a lifestyle!

Fit-NL: 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef12058 #170714215140