Inschrijven nieuwsbrief 


captcha

Komende opleidingen 

01
sept
Wil jij mensen begeleiden bij het behalen van hun persoonlijke fitness doelstelling?

29
sept
An interactive workshop only for Certied Personal Trainers by Master Trainer Mike Fantigrassi.

01
okt
Do you want to give others the guidance and strength to lead a healthy lifestyle?

Laatste nieuws 

We need to know more about the situation of employees within the fitness industry.

Read more about how you can help us and how you can win great prizes!  Fit-NL, EuropeActive and EREPS will be grateful.

Interactive workshops by NASM Master Trainer Mike Fantigrassi in Brussels

In cooperation with the National Academy of Sports Medicine (NASM) and Physical Coaching Academy (Belgium),
Fit-NL organizes a training day for NASM Certified Personal Trainers, which is provided by NASM Master Trainer Mike Fantigrassi. Get your change and come to Brussels!

EFAA en Fit-NL officiële aanbieders van NASM Personal Trainer opleiding

EFAA opleidingen, nationaal coördinator en officieel partner van National Sports Academy of Sports Medicine heeft Fit-NL Fitnessopleidingen gekozen als educatie partner voor de Engelstalige opleiding NASM Certified Personal Trainer in Nederland. EFAA verzorgt alle Nederlandstalige opleidingen en Fit-NL is verantwoordelijk voor dezelfde opleiding in het Engels.

nasm.jpg ereps-ehfa.jpg vitvak.jpg

Fit-NL is een rijkserkend opleidingsinstituut

Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra in Nederland. Fit!vak ontwikkelt, coördineert en examineert de erkende opleidingen op het gebied van management en fitness. Het Fit!vak Diploma is erkend door de overheid en geeft een helder en overtuigend bewijs van de bekwaamheid van de fitnessprofessional. Met een diploma van Fit!vak heb je de grootste kans op werk in de branche.

Fit-NL is erkend door Fit!vak als een professioneel opleidingsinstituut en voldoet aan alle voorwaarden die door Fit!vak zijn gesteld. Hierdoor is de kwaliteit van de opleiding en de examenvoorbereiding gewaarborgd. Fit-NL leidt de cursisten op voor het officiële Fit!vak examen. Hierdoor kan de cursist het officiële Fit!vak diploma behalen.

Door de opleidingen van Fit-NL kunt u zich als rijkserkend instructeur registreren

De fitnessbranche wordt steeds professioneler. Er wordt steeds meer kwaliteit van de fitnessinstructeurs en personal trainers gevraagd. Daarom hebben Fit!vak en EHFA een officieel register voor trainers geopend genaamd FITNED. Nederland is het tweede land in Europa met een dergelijk register. Dit register zal door Fit!vak worden beheerd. Heel zorgvuldig en in samenwerking met EHFA. De Europese brancheorganisatie uit Brussel, heeft samen met Fit!vak een onafhankelijk, objectief en een op Nederlandse en Europese normen gebaseerd kwalificatiesysteem ingericht.

Het register is vanaf 2010 geopend en zal vanaf 2012 gelden als de standaard voor fitnessinstructeurs en personal trainers. Fit-NL staat achter een registratiesysteem voor erkende instructeurs die middels het behalen van een rijkserkend diploma aantonen kwalitatief hoogwaardige begeleiding en instructie te kunnen verzorgen. Zorg dus dat je als werkend of toekomstig instructeur voor 2012 een erkend diploma haalt.

Registreren in FITNED

Fitnessinstructeurs en personal trainers met een rijkserkend diploma kunnen zich registeren. Voor meer informatie over de registratieprocedure, het reglement en de prijzen klik dan op de volgende link van Fit!vak of op FITNED.

Missie van FIT-NL 

The mission of Fit-NL is to empower fitness professionals with the most respected and up to date research-based knowledge and its practical application to improve clients health, fitness and performance. Fit-NL is a Fit!vak and Europe Active accredited education institute and official education partner of the National Academy of Sports Medicine (NASM).

Fitness isn't a workout, it's a lifestyle!

Contact gegevens 

Fit-NL B.V.
Cruquiusweg 1
2102 LS Heemstede
E-mail: info@fit-nl.nl
Algemene voorwaarden

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef12058 #170714215140