Inschrijven nieuwsbrief 

Komende opleidingen 

01
juli
Become a Certified Personal Trainer. English lessons & exams.

27
aug
Thanks to the EQF level 3 recognition, this program has an international status.

01
sept
Wil jij mensen begeleiden bij het behalen van hun persoonlijke fitness doelstelling?

Laatste nieuws 

EFAA en Fit-NL officiële aanbieders van NASM Personal Trainer opleiding

EFAA opleidingen, nationaal coördinator en officieel partner van National Sports Academy of Sports Medicine heeft Fit-NL Fitnessopleidingen gekozen als educatie partner voor de Engelstalige opleiding NASM Certified Personal Trainer in Nederland. EFAA verzorgt alle Nederlandstalige opleidingen en Fit-NL is verantwoordelijk voor dezelfde opleiding in het Engels.

Nieuwegein new location NASM CPT

Not only Amsterdam and Rotterdam will be the locations to follow the NASM CPT course in English. In november Fit-NL will start with a new courselocation in Nieuwegein.

NASM Summerschool in July

The first English Personal Trainer SUMMERCOURSE in the Netherlands powered by the National Academy of Sports Medicine. EHFA and EREPS accredited

ereps-ehfa.jpg vitvak.jpg nasm.jpg

Fit-NL is een rijkserkend opleidingsinstituut

Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra in Nederland. Fit!vak ontwikkelt, coördineert en examineert de erkende opleidingen op het gebied van management en fitness. Het Fit!vak Diploma is erkend door de overheid en geeft een helder en overtuigend bewijs van de bekwaamheid van de fitnessprofessional. Met een diploma van Fit!vak heb je de grootste kans op werk in de branche.

Fit-NL is erkend door Fit!vak als een professioneel opleidingsinstituut en voldoet aan alle voorwaarden die door Fit!vak zijn gesteld. Hierdoor is de kwaliteit van de opleiding en de examenvoorbereiding gewaarborgd. Fit-NL leidt de cursisten op voor het officiële Fit!vak examen. Hierdoor kan de cursist het officiële Fit!vak diploma behalen.

Door de opleidingen van Fit-NL kunt u zich als rijkserkend instructeur registreren

De fitnessbranche wordt steeds professioneler. Er wordt steeds meer kwaliteit van de fitnessinstructeurs en personal trainers gevraagd. Daarom hebben Fit!vak en EHFA een officieel register voor trainers geopend genaamd FITNED. Nederland is het tweede land in Europa met een dergelijk register. Dit register zal door Fit!vak worden beheerd. Heel zorgvuldig en in samenwerking met EHFA. De Europese brancheorganisatie uit Brussel, heeft samen met Fit!vak een onafhankelijk, objectief en een op Nederlandse en Europese normen gebaseerd kwalificatiesysteem ingericht.

Het register is vanaf 2010 geopend en zal vanaf 2012 gelden als de standaard voor fitnessinstructeurs en personal trainers. Fit-NL staat achter een registratiesysteem voor erkende instructeurs die middels het behalen van een rijkserkend diploma aantonen kwalitatief hoogwaardige begeleiding en instructie te kunnen verzorgen. Zorg dus dat je als werkend of toekomstig instructeur voor 2012 een erkend diploma haalt.

Registreren in FITNED

Fitnessinstructeurs en personal trainers met een rijkserkend diploma kunnen zich registeren. Voor meer informatie over de registratieprocedure, het reglement en de prijzen klik dan op de volgende link van Fit!vak of op FITNED.

Missie van FIT-NL 

The mission of Fit-NL is to empower fitness professionals with the most respected and up to date research-based knowledge and its practical application to improve clients health, fitness and performance. Fit-NL is a Fit!vak and Europe Active accredited education institute and official education partner of the National Academy of Sports Medicine (NASM).

Fitness isn't a workout, it's a lifestyle!

Contact gegevens 

Fit-NL B.V.
Cruquiusweg 1
2102 LS Heemstede
E-mail: info@fit-nl.nl
Algemene voorwaarden

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef12058 #170714215140