Inschrijven nieuwsbrief 

Komende opleidingen 

01
juli
Become a Certified Personal Trainer. English lessons & exams.

27
aug
Thanks to the EQF level 3 recognition, this program has an international status.

01
sept
Wil jij mensen begeleiden bij het behalen van hun persoonlijke fitness doelstelling?

Laatste nieuws 

EFAA en Fit-NL officiële aanbieders van NASM Personal Trainer opleiding

EFAA opleidingen, nationaal coördinator en officieel partner van National Sports Academy of Sports Medicine heeft Fit-NL Fitnessopleidingen gekozen als educatie partner voor de Engelstalige opleiding NASM Certified Personal Trainer in Nederland. EFAA verzorgt alle Nederlandstalige opleidingen en Fit-NL is verantwoordelijk voor dezelfde opleiding in het Engels.

Nieuwegein new location NASM CPT

Not only Amsterdam and Rotterdam will be the locations to follow the NASM CPT course in English. In november Fit-NL will start with a new courselocation in Nieuwegein.

NASM Summerschool in July

The first English Personal Trainer SUMMERCOURSE in the Netherlands powered by the National Academy of Sports Medicine. EHFA and EREPS accredited

vitvak.jpg nasm.jpg ereps-ehfa.jpg

Fit-NL is gespecialiseerd in het verzorgen van fitnessopleidingen in Nederland en heeft als doel mensen op te leiden tot professionals en experts op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Hierbij richt Fit-NL zich specifiek op het verzorgen van verkorte en interne fitnessopleidingen.

Fit-NL streeft naar kwaliteit in het verzorgen van onderwijs. Daarom wordt er gewerkt met gediplomeerde en ervaren docenten, moderne onderwijsmaterialen, digitale ondersteuning, het originele Fit!vak cursusmateriaal en speciale examenbegeleiding. Bij alle opleidingen staan de beroepscompetenties centraal. Op deze manier wordt de deelnemer optimaal voorbereid op de examens en is de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd.

Verkorte opleidingen

De overheid, Fit!vak en de fitnessbranche zelf zijn het er over eens dat er binnen afzienbare tijd alleen nog maar fitnesscentra zijn waar gediplomeerde fitnessinstructeurs werken. Omdat kwaliteit het verschil gaat maken is het belangrijk dat consumenten weten welke fitnessinstructeurs, personal trainers en fitnesscentra de gewenste kwaliteit op het gebied van begeleiding aanbieden. Vandaar dat Fit!vak in samenwerking met EHFA een officieel register (EREPs) heeft geopend waar erkende fitnessprofessionals geregistreerd staan.

Fit-NL gaat mee in deze ontwikkelingen en introduceert diverse mogelijkheden om een erkend fitnessdiploma te behalen. Hierbij richt Fit-NL zich specifiek op het verzorgen van verkorte fitnessopleidingen. Een reguliere fitnessopleiding duurt ongeveer een jaar en de kosten liggen vrij hoog. Wanneer je echter al in de fitness werkzaam bent, zelf al jaren aan fitness doet of een opleiding volgt of genoten hebt op het gebied van bewegen, sport of gezondheid is het niet nodig om een volledige fitnessopleiding te volgen. Het volgen van een verkorte fitnessopleiding neemt minder tijd in beslag en is goedkoper.

De verkorte opleidingen zijn bedoeld voor mensen:

  • die zelf al geruime tijd aan fitness doen en affiniteit hebben met lesgeven in de fitness;
  • met werkervaring als fitness- en/of groepsinstructeur of als kracht- en conditietrainer en nog geen rijkserkend diploma hebben;
  • met een relevante opleiding als Fysiotherapie, ALO, Ergotherapie, Mensendiek, Bewegingswetenschappen, Geneeskunde Voeding/Diëtetiek of Sport & Bewegen die naast hun opleiding een rijkserkend fitness A diploma willen halen.

Interne opleidingen

Veel bedrijven hebben behoefte aan een specifiek opleidingstraject voor hun werknemers op het gebied van fitness en gezondheid. Een interne opleiding spaart kosten uit, werkt efficiënt en het bedrijf kan specifieke wensen aangeven ten aanzien van de inhoud en de duur van de opleiding. Fit-NL verzorgt interne fitnessopleidingen en bijscholingen op maat voor fitnessbedrijven (ketens), het leger, de politie, brandweer, sportverenigingen, onderwijsinstellingen en justitie. Alle opleidingen die Fit-NL aanbiedt zijn als interne opleiding te volgen.

Missie van FIT-NL 

The mission of Fit-NL is to empower fitness professionals with the most respected and up to date research-based knowledge and its practical application to improve clients health, fitness and performance. Fit-NL is a Fit!vak and Europe Active accredited education institute and official education partner of the National Academy of Sports Medicine (NASM).

Fitness isn't a workout, it's a lifestyle!

Contact gegevens 

Fit-NL B.V.
Cruquiusweg 1
2102 LS Heemstede
E-mail: info@fit-nl.nl
Algemene voorwaarden

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef12058 #170714215140