Inschrijven nieuwsbrief 


captcha

Komende opleidingen 

01
sept
Wil jij mensen begeleiden bij het behalen van hun persoonlijke fitness doelstelling?

29
sept
An interactive workshop only for Certied Personal Trainers by Master Trainer Mike Fantigrassi.

01
okt
Do you want to give others the guidance and strength to lead a healthy lifestyle?

Laatste nieuws 

We need to know more about the situation of employees within the fitness industry.

Read more about how you can help us and how you can win great prizes!  Fit-NL, EuropeActive and EREPS will be grateful.

Interactive workshops by NASM Master Trainer Mike Fantigrassi in Brussels

In cooperation with the National Academy of Sports Medicine (NASM) and Physical Coaching Academy (Belgium),
Fit-NL organizes a training day for NASM Certified Personal Trainers, which is provided by NASM Master Trainer Mike Fantigrassi. Get your change and come to Brussels!

EFAA en Fit-NL officiële aanbieders van NASM Personal Trainer opleiding

EFAA opleidingen, nationaal coördinator en officieel partner van National Sports Academy of Sports Medicine heeft Fit-NL Fitnessopleidingen gekozen als educatie partner voor de Engelstalige opleiding NASM Certified Personal Trainer in Nederland. EFAA verzorgt alle Nederlandstalige opleidingen en Fit-NL is verantwoordelijk voor dezelfde opleiding in het Engels.

vitvak.jpg nasm.jpg ereps-ehfa.jpg

Squash Haarlem

Squash, Cardio en Fitness sportschool Haarlem voor iedereen die wil squashen of wil werken aan zijn conditie in groepslessen of fitness. Squash Haarlem is onlangs compleet gerenoveerd en is voorzien van de nieuwste fitnessapparatuur en heeft een frisse uitstraling. Squash Haarlem is één van de leslocaties van Fit-NL.

   
Sport City Haarlem
 
Sport City is de enige all-inclusive sportclub waar uw resultaat centraal staat. SportCity biedt een prettige familiaire sfeer met een verscheidenheid aan faciliteiten, waaronder een gezellige horeca, kinderopvang en wellnessfaciliteiten. Sport City Haarlem is één van de leslocaties van Fit-NL.
 
 
 inhollandlogo2 Hogeschool Inholland
 
Fit-NL heeft een convenant met de opleiding Sport en Bewegen, Lifestyle en Gezondheid. Een HBO opleiding waarbij studenten via Fit-NL hun lesgeefbevoegdheid in de Fitnessbranche kunnen behalen. De locatie Inholland Haarlem wordt ook gebruikt als leslocatie van Fit-NL.
 
 
 EFAA 3005 nieuw

EEFA Opleidingen

EFAA opleidingen, nationaal coördinator en officieel partner van National Sports Academy of Sports Medicine heeft Fit-NL Fitnessopleidingen gekozen als educatie partner voor de Engelstalige opleiding NASM Certified Personal Trainer in Nederland. EFAA verzorgt alle Nederlandstalige opleidingen en Fit-NL is verantwoordelijk voor dezelfde opleiding in het Engels.
 

 

Sportnetwerk.nl

Sportnetwerk is het carrierèplatform voor sportprofessionals. De sport branche is voortdurend in beweging, net als uw carrière. Sport-Netwerk.nl helpt u graag bij de volgende stap in uw carrière in de sportarbeidsmarkt. Sport-Netwerk.nl streeft ernaar een totaal overzicht aan te bieden voor diegene die op zoek is naar een stage, baan of opleiding in de sport. 

 

Missie van FIT-NL 

The mission of Fit-NL is to empower fitness professionals with the most respected and up to date research-based knowledge and its practical application to improve clients health, fitness and performance. Fit-NL is a Fit!vak and Europe Active accredited education institute and official education partner of the National Academy of Sports Medicine (NASM).

Fitness isn't a workout, it's a lifestyle!

Contact gegevens 

Fit-NL B.V.
Cruquiusweg 1
2102 LS Heemstede
E-mail: info@fit-nl.nl
Algemene voorwaarden

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef12058 #170714215140