Inschrijven nieuwsbrief 

Komende opleidingen 

22
apr
Do you want to give others the guidance and strength to lead a healthy lifestyle?

Laatste nieuws 

Job offer Re-define Your Life Fitness

Stephanie Pearce offers a great oppurtinity for (beginning) Personal Trainers. Read more about this job offer.

Fit-NL NASM community day

For all NASM Personal Trainers Fit-NL organizes a community day with various workshops. Read more

We need to know more about the situation of employees within the fitness industry.

Read more about how you can help us and how you can win great prizes!  Fit-NL, EuropeActive and EREPS will be grateful.

nasm.jpg NLActief.jpg ereps-ehfa.jpg

1. Is Fit-NL erkend als opleidingsinstituut?
Ja, Fit-NL is een NLActief (voorheen Fit!vak) erkend opleidingsinstituut en mag deelnemers opleiden tot het rijkserkende Fitnesstrainer A en Fitnesstrainer B diploma. Voor de Engelstalige opleidingen geldt een EuropeActive erkenning. Lees meer over de diverse erkenningen.

2. Kan ik met het behaalde diploma's werken in de fitnessbranche?
Ja, met een diploma van NLActief of NASM / EuropeActive heb je de grootste kans op werk in de fitnessbranche. Het NLActief diploma is dé standaard gezien voor bewegingsdeskundigen binnen sport- en bewegingscentra. NASM is een toonaangevende Personal Training opleiding uit de Verenigde Staten. Door het de nationale of international erkenning onderscheidt de fitnessprofessional zich op de arbeidsmarkt

3. Ik wil Personal Trainer worden. Welke opleiding moet ik dan volgen?
FIt-NL biedt twee mogelijke routes om Personal Trainer te worden. Je kiest of voor de Engelstalige NASM Certified Personal Trainer opleiding  of voor Fitnesstrainer B beweeg en leefstijlcoach. Je leert alles over het menselijk lichaam, het maken van trainingsschema's op maat en het werken met verschillende functionele trainingsmaterialen om in verschillende omgevingen de klant één op één naar een optimaal resultaat te begeleiden.

Je kunt deelnemen aan de Fitnesstrainer B opleiding als je in het bezit bent van het Fitnesstrainer A diploma en heeft een nationale erkenning.
De NASM Personal Trainer opleiding is in het Engels en heeft een internationale accreditatie. Voor deze opleiding heb je geen vooropleiding nodig.

 

 

Missie van FIT-NL 

The mission of Fit-NL is to empower fitness professionals with the most respected and up to date research-based knowledge and its practical application to improve clients health, fitness and performance. Fit-NL is a Fit!vak and Europe Active accredited education institute and official education partner of the National Academy of Sports Medicine (NASM).

Fitness isn't a workout, it's a lifestyle!

Contact gegevens 

Fit-NL B.V.
Cruquiusweg 1
2102 LS Heemstede
E-mail: info@fit-nl.nl
Algemene voorwaarden

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef12058 #170714215140