Inschrijven nieuwsbrief 

Komende opleidingen 

03
nov
Do you want to give others the guidance and strength to lead a healthy lifestyle?

11
nov
Be inspired by our educators. 11th of November. NASM workshops and get together!

17
nov
Begeleid als Beweeg- en Leefstijlcoach mensen naar een bewuste, gezonde lifestyle. Fit!vak erkend

Laatste nieuws 

Fit-NL NASM community day

For all NASM Personal Trainers Fit-NL organizes a community day with various workshops. Read more

We need to know more about the situation of employees within the fitness industry.

Read more about how you can help us and how you can win great prizes!  Fit-NL, EuropeActive and EREPS will be grateful.

Interactive workshops by NASM Master Trainer Mike Fantigrassi in Brussels

In cooperation with the National Academy of Sports Medicine (NASM) and Physical Coaching Academy (Belgium),
Fit-NL organizes a training day for NASM Certified Personal Trainers, which is provided by NASM Master Trainer Mike Fantigrassi. Get your change and come to Brussels!

ereps-ehfa.jpg nasm.jpg vitvak.jpg

1. Is Fit-NL erkend als opleidingsinstituut?

Ja, Fit-NL is een Fit!vak erkend opleidingsinstituut en mag deelnemers opleiden tot het rijkserkende Fitnesstrainer A en Fitnesstrainer B diploma. Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra in Nederland. Fit!vak ontwikkelt, coördineert en examineert de erkende opleidingen op het gebied van management en fitnessinstructie. Het Fit!vak diploma geeft een helder en overtuigend bewijs van de bekwaamheid van de fitnessprofessional. Met een diploma van Fit!vak heb je de grootste kans op werk in de branche

2. Kan ik met het behaalde diploma werken in de fitnessbranche?

Ja, met een diploma van Fit!vak heb je de grootste kans op werk in de fitnessbranche. Het diploma is dé standaard gezien voor bewegingsdeskundigen binnen sport- en bewegingscentra. Het is een veelgevraagd diploma voor functies binnen sport- en bewegingscentra in Nederland en het is een bewijs van vakkennis. Door het Fit!vak diploma onderscheid de fitnessprofessional zich op de arbeidsmarkt

3. Ik heb nog geen diploma in de fitnessbranche, waar moet ik beginnen?

Het basisdiploma in de fitnessindustrie is het Fitnesstrainer A diploma. Hiermee wordt je opgeleid tot fitness instructeur. Je leert de basis over het menselijk lichaam, het maken van trainingsschema's en fitnessoefeningen. Na het behalen van dit diploma kun je je specialiseren in bijvoorbeeld personal trainer, medische fitness of voeding.

4. Ik wil Personal Trainer worden. Welke opleiding moet ik dan volgen?

De Fitnesstrainer B opleiding leidt op tot Personal Trainer. Je leert alles over het menselijk lichaam, het maken van trainingsschema's op maat en het werken met verschillende functionele trainingsmaterialen om in verschillende omgevingen de klant één op één naar een optimaal resultaat te begeleiden. Je kunt deelnemen aan de Fitnesstrainer B opleiding als je in het bezit bent van het Fitnesstrainer A diploma. Indien je zo snel mogelijk Personal Trainer wilt worden dan kun je bij Fit-NL de combi opleiding volgen: Fitnesstrainer A+B. Dit is de snelste route naar een carriëre als Personal Trainer.

5. Moet ik zelf een stageplek vinden?

Ja, in eerste instantie wel. De visie van Fit-NL is dat als je in de fitnessindustrie wilt gaan werken je ook moet leren jezelf te presenteren en ervoor te zorgen dat je zelfstandig een stageplek kunt regelen. Echter, indien het lastig is om een stageplek te vinden kan Fit-NL je wel helpen. In de loop der jaren heeft Fit-NL een groot netwerk van stageplekken opgebouwd. Met de juiste tips en begeleiden heeft iedere deelnemer aan de Fitnessopleiding bij Fit-NL altijd een stageplek weten te vinden.

6. Ik wil graag iemand telefonisch spreken van Fit-NL, is dit mogelijk?

Ja dit is mogelijk. Fit-NL heeft alle noodzakelijke informatie op de site staan. Maar wij begrijpen goed dat het kiezen van de juiste opleider een belangrijk proces voor u is. Schroom daarom niet om ons te bellen of mailen. Wij komen graag met u in contact. Zelfs appen is mogelijk bij ons. Wij geven u graag inzicht in de verschillende fitnessopleidingen en beantwoorden uiteraard uw vragen. Via het contactformulier vindt u ons emailadres en telefoonnummer.

 

 

Missie van FIT-NL 

The mission of Fit-NL is to empower fitness professionals with the most respected and up to date research-based knowledge and its practical application to improve clients health, fitness and performance. Fit-NL is a Fit!vak and Europe Active accredited education institute and official education partner of the National Academy of Sports Medicine (NASM).

Fitness isn't a workout, it's a lifestyle!

Contact gegevens 

Fit-NL B.V.
Cruquiusweg 1
2102 LS Heemstede
E-mail: info@fit-nl.nl
Algemene voorwaarden

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef12058 #170714215140