Inschrijven nieuwsbrief 

Laatste nieuws 

Physical Trainer

Do you want to start who want to start a career in the fitness industry? Read more

Assess & Correct

 How many of your clients move perfectly and have no injuries or aches and pain? Your answer will probably be: "nobody". Learn about it during this course, Start 24th of March!  Read more

NASM CPT in het Nederlands + Engels

De NASM CPT opleiding is nu ook in het Nederlands of Engels op verschillende locaties in Nederland!  

 

NLActief.jpg nasm.jpg ereps-ehfa.jpg

Fit-NL opent een nieuwe leslocatie in Amsterdam. Vanwege de toenemende vraag naar verkorte fitnessopleidingen uit deze regio heeft Fit-NL besloten om in Amsterdam een nieuwe leslocatie te starten. Fit-NL gaat samenwerken met Sportcentrum Universum aan het Science Park in Amsterdam. Een prachtig sportcomplex met een uitstekende fitnessruimte waar de lessen van Fit-NL gegeven kunnen worden. Op deze leslocatie zal de verkorte Fitnesstrainer A opleiding, de verkorte Fitnesstrainer B opleiding en de verkorte Fitnesstrainer A+B opleiding gegeven worden. Als enige leslocatie van Fit-NL in Nederland wordt hier ook de Internationale Personal Trainer opleiding verzorgt.

In de fitnessruimte zijn o.a. gewichthefplatformen te vinden. Daarnaast wordt er cross fit, synergy, gravity control en spartacus outdoor aangeboden.

De missie van Fit-NL 

Fit-NL helpt jou wegwijs te worden in de fitness industrie en de wereld van fitnessopleidingen. Fit-NL richt zich op het informeren van belangstellenden over de mogelijkheden die er zijn om opgeleid te worden tot fitness professional en het vinden van de juiste plek om als fitness instructeur of personal trainer te werken. 

Fitness isn't a workout, it's a lifestyle!

Fit-NL: 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef12058 #170714215140