Inschrijven nieuwsbrief 

Laatste nieuws 

Physical Trainer

Do you want to start who want to start a career in the fitness industry? Read more

Assess & Correct

 How many of your clients move perfectly and have no injuries or aches and pain? Your answer will probably be: "nobody". Learn about it during this course, Start 24th of March!  Read more

NASM CPT in het Nederlands + Engels

De NASM CPT opleiding is nu ook in het Nederlands of Engels op verschillende locaties in Nederland!  

 

NLActief.jpg ereps-ehfa.jpg nasm.jpg

Fit-NL opent een nieuwe leslocatie in Utrecht. Vanwege de toenemende vraag naar verkorte fitnessopleidingen uit midden Nederland heeft Fit-NL besloten om in Utrecht een nieuwe leslocatie te starten. Fit-NL gaat samenwerken met Sportcentrum Olympos aan het Utrecht Science Park (de Uithof). Een prachtig sportcomplex met een uitstekende fitnessruimte waar de lessen van Fit-NL gegeven kunnen worden. Op deze leslocatie zal de verkorte Fitnesstrainer A opleiding, de verkorte Fitnesstrainer B opleiding en de verkorte Fitnesstrainer A+B opleiding gegeven worden. Mogelijk dat hier in de toekomst ook de Fit and Run Trainer opleiding aangeboden zal worden.

De fitnessruimte van Olympos bestaat uit 400 m² met een ruim aanbod aan fitnesstoestellen en -materiaal. Van Life fitness zijn er fietsen, ligfietsen, crosstrainers, summit trainers, loopbanden en Concept ll indoor roeiers aanwezig. De krachttoestellen zijn van de merken Matrix en Life fitness en bestaan uit vaste krachttoestellen, losse gewichten, barbells, buik- en rugspiertoestellen, medicineballen en andere kleine materialen om je spieren te versterken. Ook staat er een circuittraining van Life fitness bestaande uit tien toestellen, waar je op een snelle, makkelijke en effectieve manier de spieren van je gehele lichaam kunt trainen.

 

De missie van Fit-NL 

Fit-NL helpt jou wegwijs te worden in de fitness industrie en de wereld van fitnessopleidingen. Fit-NL richt zich op het informeren van belangstellenden over de mogelijkheden die er zijn om opgeleid te worden tot fitness professional en het vinden van de juiste plek om als fitness instructeur of personal trainer te werken. 

Fitness isn't a workout, it's a lifestyle!

Fit-NL: 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef12058 #170714215140